Smoke kills


Tiggare


Faaarfaaar


Tessie


Teterian


1361 medeltid



Späckhuggaren


Idén då

Jag har redan en blogg men jag blev så fruktansvärt sotis på alla snygga fotobloggar som låg ute så jag skaffade en sån också. Bloggnamnet till trots så blir jag glad om ni inte stjäl mina bilder utan den här sidan var från början ett ställe där jag slängde upp foton som jag inte orkade maila till mina kära vänner. De fick helt enkelt gå in på den här sidan och kopiera istället. Bloggen kommer väl fortfarande användas så ibland men då kommer det stå tydligt både i rubriken och brödtexten vem som får kopiera vilka bilder. Oftast är det modellen själv.

Det kanske blev rörigt? Jag förtydligar det lite:


Kategorier:
  • Allmänt - Där står det relativt informativ text, som den här.
  • Bildvisning - Bilderna här ska kommenteras, kritiseras och ratas om det är så illa. Det viktiga är att ni säger något om bilden som jag kan ha nytta av att tänka på i framtiden.
  • Ladda ner bilderna - I denna kategori hamnar bilder som man får stjäla men jag kommer skriva i brödtexten om det gäller alla eller bara en viss och då vem.
Vilken kategori inlägget tillhör ser ni under inlägget bredvid kommentarerna



Egentligen ska jag skriva lite mer för jag har gjort en väldigt lång bakgrundsbild och jag vill gärna se hur den blev men jag orkar inte. Det kommer nog fler inlägg senare.

Tjipp och hej

Hej

Testing, testing. Första inlägget fungerar.

God natt!

RSS 2.0